X

Kövessen minket a Facebookon!


Oldalunkon folyamatosan tájékozódhat cégünkkel kapcsolatos legfontosabb információkról és legfrissebb híreinkről.
csatlakozom


FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSOK
HÍREK
RÓLUNK
DOKUMENTUMOKHU EN


Time is money...
We can save you both!

0
alapítás
éve
0
Konténer
leszállítva
0
Tonna légi áru
leszállítva
0
Saját
fuvareszköz

SZOLGÁLTATÁSAINK

Légi szállítmányozás

IATA cargo ügynökségként szoros együttműködésben állunk az összes olyan Magyarországon képviseltetett légitársasággal, mely áruszállításra jogosult. Személyre szabottan kínálunk import-export légi szállítási megoldásokat a világ összes városába, illetve városából.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármely légi szállítmánnyal kapcsolatban, legyen szó veszélyes áruról, hőmérséklet – érzékeny termékekről vagy sürgős expressz megoldásokról.

tengeri szállítmányozás

Köszönhetően számos, a világ legnagyobb és legmegbízhatóbb hajóstársaságával kialakított hosszútávú kapcsoltunknak, tengeri szállítási szolgáltatásunkkal az Ön termékei is biztonságban és időben odaérnek a világ bármely kontinensére.

Teljes konténeres (FCL) és gyűjtőkonténeres (LCL) megoldások mellett, speciális és projekt szállítást is biztosítunk ügyfeleink igényei szerint.

közúti szállítás

Saját konténerszállításra specializálódott szerelvényeink mellett, válogatott, minőségi fuvarozókból álló kiterjedt hálózatunk garantálja az áru biztonságos kézbesítését a megadott határidőre.

Közúti szolgáltatásaink keretében a teljes kamion rakomány (FTL) a részleges kamion rakomány (LTL), a gyűjtőszállítás és egyéb expressz megoldások között választhat.

vasúti szállítás

Ázsia és Európa közötti transz-szibériai útvonalon közlekedő vasúti megoldásainkkal időt és pénzt takaríthat meg. A vasúti szállítási forma az elmúlt években a megbízhatóságának köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Vasúti szolgáltatásunk gyorsabb a tengeri szállításnál, díja pedig kedvezőbb, mint a légi szállításé. Megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő FCL vagy LCL megoldást!

Raktározás, vámügyintézés

Raktárlogisztikai szolgáltatásaink között megtalálható többek között a cross-docking szolgáltatás illetve a komissiózás is. Amennyiben szükséges csapatunk gondoskodik az áru újra csomagolásáról és felkészítéséről annak érdekében, hogy a kiválasztott szállítási mód közben az áru sérülésmentesen jusson el a célállomásig.

Vámügyintézési szolgáltatásaink között elérhető import szabad forgalomba helyezés, export vámkezelés és vámárutovábbítás mellett EUR 1, ATR vagy T2L dokumentumok kiállítását is vállaljuk.

Szállítmány biztosítás

A szállítmányozásban sajnos nem létezik 100%-os biztonságú rendszer, ezért minden ügyfelünknek ajánljuk a szállítmánybiztosítás megkötését.

Hosszútávú együttműködésünk az egyik legnagyobb múlttal rendelkező, magánkézben lévő osztrák biztosítóval, a Schunck-Grouppal, biztosítja partnereinket a keletkezett veszteségeik fedezetéről egy esetleges sérülés vagy dézsmálás esetén!

Külkereskedelem

A nemzetközi kereskedelemben nyújtunk segítséget azon ügyfelelink és partnereink részére, akiknek segítségre van szüksége új üzleti lehetőségeik kihasználásában.

Teljes körű külkereskedelmi képviseletet is el tudunk látni ügyfeleink számára, amennyiben erre igényt tartanak.

RÓLUNK

Cégünk 2018-ban, 100% magyar tulajdonban alakult Budapesten. A nemzetközi szállítmányozás és fuvarozás területén elért fejlődésünket annak köszönhetjük, hogy a sok lehetőség közül mindig arra koncentrálunk, ahol az ügyfeleink igényei találkoznak az előttünk álló logisztikai feladat leghatékonyabb és legversenyképesebb megoldásaival.